De fleste virksomheder har i dag en hjemmeside. Spørgsmålet er, om potentielle kunder kan finde det. De allerfleste danskere bruger Google som deres søgemaskine. Og hvis de allerede kender virksomhedens navn, skal det nok dukke op i deres søgning. Men ville det ikke være rart, hvis jeres virksomhed dukkede op øverst i søgningen, når kunden leder efter de produkter I sælger? Eller måske endda når de søger efter en konkurrents navn?

At sørge for, at en hjemmeside bliver prioriteret højt af Google, Bing osv. kaldes Søgemaskineoptimering, eller kort SEO (Search Engine Optimization.) Det gælder om at putte de rigtige ord de rigtige steder, at sætte siden op på den rigtige måde, og at blive linket fra de rigtige sider. Men det er ikke altid lige nemt, for algoritmerne søgemaskinerne bruger er hemmelige. Derfor er SEO i mange tilfælde mere en kunst end en videnskab.

Nogen gange er det meget svært at få gode placeringer på de rigtige søgeord - specielt hvis der er mange andre, der prøver på det samme. En anden mulighed er, at betale Google AdWords til at indsætte virksomhedens link øverst på en søgning. Resultatet vil være visuelt forskelligt fra en ”ægte” søgning, men for nogle firmaer er det faktisk den bedste løsning.

Vi kan rådgive jeres virksomhed om Søgemaskineoptimering og Google AdWords, og i mange tilfælde også sørge for at sætte hjemmesiden op på en måde, der gør, at den ligger højere oppe på relevante søgninger. Medmindre andet aftales, afregner vi per timeforbrug. Prisen ligger på 500 kr per time (ex moms.)

 

 

 

xplo IT v/ Jørn Martin Hajek | Holme Møllevej 17 | 8260 Viby J | tlf 6084 0493 | info@xploit.dk | CVR 32821618 | sitemap