Praktisk talt alle virksomheder bruger IT i disse dage. Men der er ikke mange der har medarbejdere med alle IT-kompetencerne. Det kan godt være at de ansatte kan bruge Office og sende emails, men ikke kan konfigurere en printer til trådløst brug. Det kan være at der er brug for ny software, men ingen ved præcis hvilken det skal være. Eller det kan være at der er blevet købt nye computere, men indstillingerne og data fra de gmale skal bruges.

Vi kan hjælpe med de allerfleste IT services i Århus og omegn. Det kan være, det kun er en lille opgave, eller det kan være at jeres virksomhed vil bruge en af vores ansatte som fast IT-ansvarlig. xplo IT står klar med rådgivning og handlekraft i alle situationer.

Vores IT-medarbejdere er uddannede dataloger, og har brugt utallige timer på at få maskiner til at køre, at installere hardware, at implementere software osv. De har forklaret brugere alt fra hvordan man sender en email til hvordan man optimerer opsætningen af en server til virksomhedens formål.

Mulige emner vi kan hjælpe med inkluderer:

Windows XP/Windows Vista/Windows 7
Diverse Linux-varianter
Microsoft Office, Open Office, Google Docs
Data-backup
Billedbehandling
E-mail (Outlook Express, Gmail og meget mere)
Oprettelse og vedligeholdelse af en Database

Anti-Virus programmer

Firewall
Installation og opdatering af programmer
Opdatering/Installation af Windows/Linux
Opsætning af (trådløst) netværk

Ved akut hjælp betales der 500 DKr. per time, og 4 DKr. per Km for transport (ex moms). I visse tilfælde kan det være muligt at klare opgaven fra vores kontor – i så fald vil det kunne gøres lidt billigere.

Ring til os og spørg efter et tilbud.

 

 

xplo IT v/ Jørn Martin Hajek | Holme Møllevej 17 | 8260 Viby J | tlf 6084 0493 | info@xploit.dk | CVR 32821618 | sitemap